Steffen ØsterskovSteffen har igennem sit job hos politiet haft magtanvendelse og konflikthåndtering tæt inde på livet og har stor erfaring i, hvad der virker under kaotiske forhold i et gademiljø uden spilleregler eller faste rammer. Vedr. sin kampsportsmæssige baggrund har Steffen over 20 års erfaring indenfor traditionel kampsport såsom Taekwondo, Thaiboksning, Ju jitsu og Krav Maga. 


i dag har Steffen speciale i Israeli ju jitsu og Krav Maga, som er anerkendt som det mest effektive nærkampssystem i verden og praktiseres i dag hos diverse specialstyrker og antiterrorkorps. Systemet er baseret på grovmotorik og naturlig aggression, hvilket gør det ekstremt anvendeligt i pressede situationer, hvor der anvendes våben eller imod flere overfaldsmænd på en gang. 


Pt. er Steffen ved at uddanne sig som Mastro Defence System instruktør. MDS er et revolutionerende selvforsvarssystem, som er skræddersyet til forsvar mod umotiverede overfald på gaden med det ene formål eliminere truslen hurtigst muligt. Det anvendte forsvar skal naturligvis være proportionel med overfaldets art. Systemet lærer desuden udøveren at bevare et åbent sind og være omstillingsparat fremfor at være låst i faste rutiner eller indøvede teknikker.


Uddannelser:


- Mastro Defence System instuctor level 2


- Sort bælte (ekspertgrad) Israeli Ju Jitsu & Krav Maga


(Certificeret og gradueret af 10. dan Master-Mati Elyashiv fra Israel, som er sensei for verdenskendte 5. dan Master Roy Elghanayan)


- Sort bælte (Kyosanim) Taekwondo


(Certificeret og gradueret ved Dansk Taekwondo forbund og World Taekwondo Federation)


- Certificeret Krav Maga "Full Instructor" som er den højeste rang under forbundet MAAI (Martial Arts Association International)


- Certificeret instruktør i magtanvendelse for sikkerheds-, vagt- og plejepersonale.


- Udannet i kampstress og effektiv selvforsvar


Certifikat - Israeli Ju Jitsu & Krav Maga - 1. dan sort bælte
Certifikat - Taekwondo - 1. dan sort bælte
Certifikat - Instruktør i magtanvendelse for rednings- og plejepersonale
Certifikat - Ju Jitsu - 1. dan sort bælte
Certifikat -

Seneste kommentarer

09.11 | 13:29

Hej Mike. Vi har desværre ikke børne hold i Krav Maga for nu og aldersgrænsen er 16 år, da vi i undervisningen arbejder meget med psykisk belastning og miljøtræning.

09.11 | 13:09

Kan se at der står en aldersgrænse på 16år, er det kun for boksetræning/sparring, eller gælder det også Krav Maga, har en datter på 14 der meget gerne vil prøve Krav Maga
Mvh mike

08.11 | 15:30

Hej. Ja du er meget velkommen. Vi har en del nye på holdet for tiden, så et godt tidspunkt at starte på.

08.11 | 15:14

Hej. Er det muligt at komme 3 til en prøve træning idag?

Del siden